bassetberner

Alla inlägg den 6 april 2011

Av bassetberner - 6 april 2011 08:43

Lilleman i familjen växer så det knakar, både fysiskt och psykiskt!

Hans menatlitet imponerar mig varje dag, har aldrig varit med om maken till framåt valp. Det bästa är att han bara är modig och tuff, inte någon kamikazepilot som man tror ska dö varje gång han hittar på något.

Pluppen är social till max, springer glatt över metallramper, går i gallertrappor och apporterar metall. Ljudkänslig kan han inte ens stava till, nästa så jag tror att han är döv. Men å andra sidan så lyssnar han jättebra när man ropar på honom så trots allt är han nog inte döv ändå! =)


Igår på valpkursen var han så jäkla söt. Det finns speglar i lokalen vilket han kom på mitt under inkallningsövningen. Husse hade kallat in och Pluppen började springa, men så såg han speglarna, stannade till och kollade på sig själv. Sen såg man att det började jobba i huvudet på honom och så kom han på att just det, jag skulle ju springa till husse, och så satte han fart igen.

Efter kursen fick han leka med en bullmastiff och en ridgeback, vilket såklart var superskoj. Men så hittade han speglarna igen... Och började leka med sig själv! Så Plupp fick smeknamnet "narcissisten".


Ja, vad säger man? Världens bästa Plupp!

Ovido - Quiz & Flashcards