bassetberner

Alla inlägg den 19 april 2011

Av bassetberner - 19 april 2011 07:29

I söndags åkte jag och Trubbel till Rocklunda för att ställa ut för domaren Yvonne Cannon från Irland. Det visade sig vara en ganska hård domare som inte gödslade med excellent, i alla fall inte bland hanarna.

Trubbel fick en fin kritik även om jag inte håller med om allt. Det roliga är att det hon tyckte var bra, önskar jag bättre. Och tvärtom. Men domaren dömer och Very good är inte kattskit, och well presented and handled gör ju att man blir lite gladare.

Allt som allt var det en trevlig dag och jag fick äran att visa en liten bassettjej. Hon visade framtassarna och knep en 2 btkl med r-cert. Grattis uppfödare Kicki och ägarna till Magdaforsens Four Roses.


Efter utställningen tog Madde lite bilder på Trubbel. Tack för det! Senaste ståbilden togs på Gotland då han precis fyllt 9 månader. Nu är han något äldre och något större. Stor tyckte han att han blev förra veckan då han fick para sin första tik, Clangulas Odette. Så förhoppningsvis väntas det nu valpar på Grönbergas kennel i juni!

     

Fina bilder tagna av Madeleine Lundh!


Nita och Bosse valpar blir 4 månader idag. Grattis Molly, Zelda, Melvin, Gizmo och Pluppen. Jag har fått rapporter från nöjda ägare om glada, pigga och busiga valpar som trivs bra i sina nya hem.   Bernerbergets Escarcha - Zelda


I eftermiddag kommer Johanna som har Molly och hämtar upp Grubbel. Han ska vara där på kollo under påsken. Vi tackar och bockar för att han får vara där för vi har det fullproppat i bilen ändå. Och för att göra det hela ännu roligare går Nita in i höglöp vilken dag som helst. Och med i bilen är både Trubbel och Bob....

Ja ja, allting går. Det gäller bara att lasta och möblera bilen på rätt sätt. =)

Ovido - Quiz & Flashcards